Etiqa Takaful Online Agency


Perlindungan Etiqa TakafulHidup kita memerlukan perubahan apabila melalui peringkat yang berbeza dalam kehidupan. Perancangan masa hadapan diperlukan untuk melindungi gaya hidup yang kita nikmati. Malah, perancangan kewangan untuk masa depan adalah proses penilaian yang berterusan. Ianya amat diperlukan untuk mencapai impian tertentu, persaraan atau pendidikan anak anda.


Di Etiqa, kami menjaga kepentingan anda secara menyeluruh. Kami memahami bahawa keperluan setiap individu adalah berbeza, oleh itu, produk kami dibuat untuk menyesuaikan anda berlandaskan Syariah. Memenuhi matlamat anda adalah keutamaan kami.

Salah satu aspek yang paling penting dalam kehidupan adalah kesihatan yang baik. Oleh itu, amatlah bijak untuk menyediakan sedikit wang untuk pelan takaful, bagi membantu anda untuk memberi perlindungan komprehensif terhadap situasi yang boleh meletakkan anda dalam masalah kewangan

Ianya amat menenangkan untuk mengetahui bahawa sebaik sahaja sijil perakuan yang dikeluarkan, anda dan keluarga anda serta-merta dijamin terhadap peristiwa-peristiwa yang tidak diduga atau kesusahan.


Bukankah ianya langkah terbaik dengan menyediakan wang untuk simpanan, serta mendapat perlindungan yang menyeluruh?

Pengajian yang lebih tinggi boleh membawa kepada aspirasi prospek kerjaya yang lebih cerah. Kami menyediakan takaful pendidikan yang akan membantu anda mencapai tahap pendidikan yang lebih tinggi.

Memiliki kenderaan bermakna anda mempunyai tanggungjawab. Pastikan kenderaan anda mempunyai perlindungan takaful untuk melindungi daripada kerugian atau kerosakan.

Rumah adalah tempat perlindungan bagi kasih sayang dan keselamatan untuk keluarga anda. Menyediakan perlindungan untuk rumah anda sudah tentunya tidak mewah tetapi satu pelaburan yang berhemat dan bijak