Etiqa Takaful Online Agency


Etiqa Takaful Harmoni


Membuka ruang untuk Masa Depan yang lebih cerah

Semua orang mempunyai cita-cita - sebuah kereta yang lebih baik, rumah yang lebih besar atau persaraan yang selesa dan terjamin. Sebagai individu yang bijak, anda hendaklah megetahui kepentingan dalam menyimpan untuk masa depan yang lebih baik. Tetapi kadangkala perkara yang tidak dijangka berlaku dan simpanan anda mungkin diperlukan untuk menyelamatkan nyawa pada masa kecemasan.

“Menurut statistik, 19 orang dimasukkan ke hospital setiap jam; kira-kira 1,035 orang * akibat daripada kecederaan akibat kemalangan setiap tahun dan banyak lagi meninggalkan keluarga mereka tanpa wang simpanan. Menjamin masa depan yang lebih baik sekarang adalah terbaik dalam mengharungi kehidupan penuh dengan ketidaktentuan.

Source: * World Health Organization 2004; Disease and Injury Country Estimates

Menjamin Hidup yang lebih baik Serta Melindungi Masa Depan Keluarga Anda

Harmoni membantu memenuhi aspirasi anda sambil menyediakan perlindungan dan simpanan daripada hanya RM70.00 sumbangan sebulan. Anda juga dibenarkan untuk mengeluarkan sebahagian wang anda daripada Kumpulan Wang Pelaburan Peserta sekiranya anda memerlukannya. Harmoni memberikan anda ketenangan fikiran dan fleksibiliti dalam menguruskan kewangan anda tanpa menjejaskan perlindungan Takaful anda.


Bagi yang ditimpa musibah, keluarga anda akan mendapat jumlah Dilindungi untuk membantu meringankan masalah kewangan mereka. Dengan Harmoni, anda boleh yakin bahawa orang yang anda sayangi akan terpelihara dari segi kewangan.


                 


Untuk keterangan lanjut, anda boleh muat turun risalah di bawah


Risalah Etiqa Takaful Harmoni