Etiqa Takaful Online Agency


Etiqa Takaful Prisma+


Kumpul Simpanan Serta Anda Melindungi Keluarga Anda

Keluarga anda bereerti dunia kepada anda. Itulah sebabnya mengapa anda bekerja keras untuk menyediakan mereka dengan kasih sayang. Tetapi hidup ini penuh dengan kejutan. Satu peristiwa malang boleh berlaku dan menyebabkan anda tidak dapat menjaga keperluan mereka. Statistik menunjukkan bahawa seseorang mendapat cedera daripada kemalangan setiap 15 minit *; 189 pekerja ** mendapat cedera setiap hari melakukan kerja mereka dan 19 orang *** mendapatkan dimasukkan ke hospital setiap jam bagi kecederaan akibat kemalangan. Apa-apa sahaja boleh berlaku. Itulah sebabnya ia adalah penting untuk menjamin masa depan kewangan keluarga anda sekarang.

Sumber:* Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia 2010

** Institut Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan: Sistem  Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan dan Program di Malaysia 2005

Miki *** Kad Perubatan dan Kesihatan Perkhidmatan: Statistik Kemalangan di Malaysia 2010

Menjamin Masa Depan Kewangan Keluarga Anda

Prisma + membantu anda melindungi daripada ketidaktentuan hidup dengan menawarkan perlindungan kewangan yang besar serta kelebihan dengan penjimatan tunai daripada hanya RM50.00 sumbangan sebulan.


Pada masa ditimpa musibah, kami akan memberikan Jumlah Perlindungan beserta simpanan tunai yang terkumpul kepada keluarga anda untuk membantu meringankan masalah kewangan mereka yang terdekat. Anda boleh yakin bahawa kebajikan jangka panjang keluarga dijaga.

  

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila muat turun risalah di bawah


Risalah Etiqa Takaful Prisma+