Etiqa Takaful Online Agency


Etiqa Takaful Femina Special


Menjadi seorang wanita di dunia hari ini boleh menjadi pengalaman yang mencabar. Dengan Femina Special di sisi anda, anda boleh menjalankan kehidupan dengan mudah pada masa yang sama berada dalam kehidupan yang bebas.

Femina Special menyediakan Perlindungan Kemalangan Peribadi, penyakit berkaitan wanita serta manfaat perlindungan jenayah dalam pelan menyeluruh. Femina Special juga menawarkan perlindungan yang penuh untuk kanser wanita dan kerugian ketika pengeluaran tunai di ATM manakala ibu-ibu yang memberi ganjaran kepada ibu-ibu yang melahirkan nak kembar dua atau lebih.

Dengan kadar sumbangan yang berpatutan dan faedah tidak berkesudahan, Femina Special adalah cara yang paling mudah untuk hidup sempurna untuk anda dan yang tersayang.Perkongsian Lebihan

Pada tempoh matang, lebihan (jika ada) daripada Dana ini akan dikongsi antara ETB dan semua peserta yang layak dengan nisbah 50:50.

Kelayakan

• Untuk layak, anda mestilah seorang warganegara Malaysia atau Penduduk Tetap Malaysia, yang berumur antara 18 dan 60 tahun.

• Pembaharuan sijil adalah tertakluk sehingga umur maksimum 70 tahun, tertakluk kepada kami berpuas hati dengan tahap kesihatan anda


  


Muat turun risalah di bawah untuk mengetahui dengan lebih lanjut


Risalah Etiqa Takaful Femina Special